ГоловнаПолітика

Зміна уряду нічого не змінить, - Геращенко

Кабмін, на її думку, хочуть зробити ще більш залежним.

Зміна уряду нічого не змінить, - Геращенко
Фото: Lb.ua

Скликання позачергового засідання Верховної Ради для розгляду кадрових питань необхідне для перекладання відповідальності на виконавців. Таку думку висловила співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко під час погоджувальної ради.

"Падіння рейтингу самого Зеленського насправді і призводить до цього позачергового засідання, на якому відбудеться спроба перекласти відповідальність на виконавців. І мета цих спроб - зробити ще більше залежним і репресивним апарат правоохоронних органів і так само ще більш залежними і реваншистськими настрої уряду", - зазначила вона.

Парламентарійка додала, що Зеленський повинен нести персональну відповідальність за свої кадрові призначення.

"Ми вважаємо, що не можна перетворювати парламент на філію Банкової. Це не чесно, коли президент Зеленський намагається свої проблеми перекласти на призначений ним уряд. Депутати не мали ніякого стосунку, навіть з монобільшості, до призначення цього уряду. І тоді чесніше не змінювати шило на мило, як ви намагаєтеся зробити на цьому тижні, а щоб сам Зеленський очолив уряд і керував тим, що він збирається робити", - заявила Геращенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram