ГоловнаПолітика

"Квартал 95" "переплутав" Трампа із Зеленським, зобразивши його за грою на піаніно без штанів

Актори студії висміяли президента США.

"Квартал 95" "переплутав" Трампа із Зеленським, зобразивши його за грою на піаніно без штанів
Фото: bykvu.com

Актори студії "Квартал 95" показали номер, в якому висміяли американського президента Дональда Трампа, зобразивши його за грою на роялі без штанів.

У соціальних мережах з'явилися відео уривків з концерту, повідомляють Букви.

У номері новорічної програми Дональд Трамп нібито дзвонить президенту Володимиру Зеленському по Skype, щоб привітати його з Новим роком.

Трамп каже, що після їхньої останньої зустрічі справи у нього йдуть "не дуже". Він просить Зеленського позичити поліграф для майбутнього допиту в конгресі у справі про імпічмент.

Щоб довести, що "він на одній хвилі" із Зеленським, Трамп знімає штани і грає на піаніно знаменитий різдвяний хіт "Jingle Bells", зала водночас вибухає сміхом.

Схожий номер був у репертуарі самого Зеленського, коли той виступав у складі "Кварталу".

Раніше в американській гумористичній програмі "Last Week Tonight with John Oliver" показали відомий номер, де нинішній президент України Володимир Зеленський грає на роялі без штанів.

"Сенс у тому, що всі частини цього дурного Вотергейту ще тупіший, ніж ви можете собі уявити. І навіть сам український президент Володимир Зеленський виглядає безглуздим дурнем. Раніше він був коміком, який грав у серіалі роль президента України. Хоча цікавий факт. Одна з його комічних сцен, де він і інший артист зображували, що грають на роялі за допомогою ... Ну, самі побачите. Так, він грає на піаніно своїм х*ром. Але задумайтеся про хлопчину поруч з ним. Чому ж його не обрали президентом України? Пройде всього кілька років, і він закінчить, граючи своїм х*ром музику в самоті по забігайлівках. Шоу-бізнес жорстокий", - заявив ведучий Джон Олівер і оприлюднив кілька секунд з виступу "Кварталу 95".

Напередодні прессекретар фракції "Слуги народу" Юлія Палійчук оприлюднила фрагмент новорічного випуску студії "Квартал 95", в якому актори нібито вибачилися перед ексглавою НБУ Валерією Гонтаревою. Насправді кварталівці знову посміялися над нею, назвавши її "пресвятою погорілицею". Пізніше Палійчук видалила відео з фейсбуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram