ГоловнаПолітика

Арахамія назвав події біля Ради "спектаклем"

"Сьогодні не було в порядку денному нічого про землю. Але було дещо інше".

Арахамія назвав події біля Ради "спектаклем"
Фото: Анна Стешенко

Лідер фракції "Слуги народу" Давид Арахамія назвав події біля Верховної Ради спектаклем. На його думку, це робилося для зриву засідання через небажання голосувати за закони про зняття недоторканності і про бурштин.

"Сьогодні не було в порядку денному нічого про землю. Але було дещо інше. Зокрема, зняття депутатської недоторканності. І ви бачите, хто вийшов і заблокував трибуну. Хтось дуже-дуже не хоче, щоб була скасована депутатська недоторканність. Це перше", - сказав він журналістам у кулуарах парламенту.

Також він зазначив, що на цей тиждень заплановано законопроєкт про легалізацію бурштину. "Нам кажуть, що не буде вам ніякого бурштину, будемо блокувати і робити все що завгодно", - сказав Арахамія.

"Третє - є законопроект, що всі самотні пенсіонери віком від 80 років отримають спеціальні виплати. Кажуть, що ви отримаєте від цього багато політичних балів, не потрібно цього робити. Четверте - 80 тисяч самотніх сиріт теж отримають додаткову фінансову допомогу, і теж цього не треба робити", - додав лідер фракції "Слуга народу".

"Те, що сьогодні відбувається, ніяк не пов'язане із землею. Це просто, на мій погляд, спектакль, щоб зірвати сьогоднішнє засідання Верховної Ради", - сказав Арахамія.

Нагадаємо, що у вівторок від ранку біля Верховної Ради почалися мітинги проти продажу землі. Була зроблена спроба встановити намети на проїжджій частині, що призвело до сутичок із поліцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram