ГоловнаПолітика

Ляшко: 6-7 листопада в Геруса пошкоджень не було, а 8 листопада раптом з'явилися

Лідер Радикальної партії заявив про фальсифікацію кримінальної справи проти нього.

Ляшко: 6-7 листопада в Геруса пошкоджень не було, а 8 листопада раптом з'явилися
Скриншот из видео

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив про фальсифікацію кримінальної справи проти нього.

"Жодної бійки не було, жодних тілесних ушкоджень не було... Колись класики писали, як гартувалася сталь, а я вам покажу, як фальсифікують справи проти опозиційних лідерів", - заявив він у Борисполі на засіданні суду з обрання йому запобіжного заходу.

Ляшко нагадав, що 6 листопада Герус після бійки написав пост у фейсбуці, де заявив, що "все нормально, постраждала тільки сорочка". Те саме саме Герус заявив 7 листопада під час допиту як свідок.

"Під час зазначеного конфлікту ніяких негативних наслідків я не отримав. Фізичного, морального і матеріального збитку не отримав, потерпілим себе не вважаю. Під час конфлікту належний мені одяг істотно пошкоджений не був. Оскільки тілесних ушкоджень мені не завдано, відмовляюся від проходження судово-медичної експертизи", - процитував Ляшко протокол.

"6 листопада пише, що пошкоджень жодних немає. 7 листопада під час допиту він говорить, що пошкоджень ніяких немає. А 8 листопада раптом пошкодження з'являються. І з'являється новий протокол допиту Геруса в статусі потерпілого", - заявив Ляшко.

Протягом цього допиту Герус заявив, що напередодні "зауважив на лівій руці синець і потертості на шкірі".

Нагадаємо, Ляшко і Герус побилися 6 листопада в аеропорту "Бориспіль" через поправку, що дозволила почати імпорт електроенергії з Росії. Наступного дня поліція відкрила справу проти Ляшка за ст.346 (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу.

18 листопада Ляшкові вручили за це підозру згідно зі ст. 346 Кримінального кодексу - погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram