ГоловнаПолітика

Нардеп Яременко попросив пробачення в дружини, дітей і президента

Парламентарій опинився в центрі секс-скандалу.

Нардеп Яременко попросив пробачення в дружини, дітей і президента
Богдан Яременко
Фото: facebook/УКРОП Українське об'єднання патріотів

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентської співпраці Богдан Яременко, який 30 жовтня опинився в центрі секс-скандалу, попросив пробачення в дружини, дітей і президента Зеленського.

"Не всі рішення бувають однаково вдалими. Я видалив попередній пост і хочу вибачитися перед усіма, кому своїм необдуманим вчинком створив проблеми, від дружини і дітей до фракції та президента", - написав депутат у своєму фейсбуці.

Напередодні вранці видання "Букви" повідомило, що Яременко (одружений чоловік, у якого є двоє дітей) на пленарному засіданні листувався в онлайн-мережі знайомств і запитував у повії про "умови зустрічі". "Букви" опублікували фото листування з текстом: "Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний - табу. Година - 100 доларів. Дві години - 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна".

Яременко після цього заявив, що спеціально спровокував журналістів, а листування було постановкою. Він також сказав, що йому дзвонила дружина, яка йому "подякувала".

Пізніше депутат заявив, що публікувати фото листування - це "не журналістика, а ідіотизм".

Того самого дня ЗМІ оприлюднили ще одне листування нардепа Яременка з дівчатами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram