ГоловнаПолітика

На порядку денному немає місцевих виборів, - Арахамія

"Немає сенсу затівати дострокові вибори, якщо ми на них не переможемо, якщо не готові ані інституційно, ані кадрово", - сказав Арахамія

Фракція "Слуга народу" поки що не планує ініціювати дострокові місцеві вибори і схиляється до їх проведення восени 2020 року.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповів голова фракції "СН" Давид Арахамія.

Арахамія вважає, що проводити дострокові вибори навесні 2020 року немає сенсу, оскільки восени мають відбутися планові вибори.

"На порядку денному немає виборів. До 8 грудня встигнути було спочатку нереально - якась фантазія. З погляду політтехнологій - зима не підходить, краще все-таки осінь (люди повернуться з відпусток, їм захочеться нового життя). Навесні нам не на руку. Місцеві вибори - це 149 тисяч людей. З таким трудом було зібрано список "Слуги народу" із 300 кандидатів. Уявіть собі, що таке майже 150 тисяч!", - пояснив Арахамія.

Глава фракції додав, що наразі "Слуга народу" не має затверджених кандидатів на мери великих міст. Арахамія зазначив, що нардепи Марія Мезенцева з Харкова й Олексій Леонов з Одеси "збільшують можливість бути висунутими від "СН", оскільки активно готуються до виборів.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram