ГоловнаПолітика

Поліція відпустила чернігівського депутата, який скоїв смертельну ДТП

Постанову про звільнення видала місцева прокуратура.

Затриманого за смертельну ДТП у Чернігові депутата міської ради Ярослава Ковтуна відпустили. Про це повідомила прессекретар обласної поліції Наталія Реберг, передає місцевий сайт "ПіК".

Чернігівська місцева прокуратура видала постанову про звільнення Ковтуна на тій підставі, що проти нього немає доказів.

Згідно з матеріалами кримінального провадження і показань підозрюваного, останній відразу після ДТП залишився на місці, викликав швидку допомогу і співробітників поліції. Після проведення огляду місця події в нічний час супроводжував у лікарню потерпілого і погодився залишатися за місцем проживання, постійно підтримуючи зв'язок зі слідчим у кримінальному провадженні.

У постанові зазначається, що затримання депутата відбулося лише через 15 годин після самої ДТП. "Таким чином підстав для затримання немає", - сказано в документі.

Нагадаємо, вчора повідомляли, що в Чернігові депутат міської ради Ковтун на автомобілі збив на пішохідному переході чоловіка. Потерпілий у цій аварії помер. Проти депутата відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram