ГоловнаПолітика

Зеленський: ми голосували за одного Порошенка, а обрали іншого

Лідер першого туру заявив, що він - результат політики подвійних стандартів Порошенка.

Зеленський: ми голосували за одного Порошенка, а обрали іншого
Фото: Анна Стешенко

Кандидат у президенти Володимир Зеленський під час вступного слова на дебатах на НСК "Олімпійський" назвав обрання Петра Порошенка в 2014 році помилкою.

"Я стою зараз на цій сцені. Чи міг я уявити, що я, звичайний хлопець із Кривого Рогу, буду боротися за крісло президента проти людини, яку ми впевнено обрали президентом України в 2014 році. І що найцікавіше, я сам був за пана Порошенка. Але я помилився. Ми помилилися", - сказав він.

"Чи могли ми тоді уявити, що його "жити по-новому" стане нашим "виживати". Чи могли ми тоді уявити, що його "я закінчу війну за два тижні" стане нашим Іловайськом і Дебальцевим. Чи могли ми тоді уявити, що його збагачення людей стане збагаченням тільки його людей. Чи могли ми тоді уявити, що Революцією гідності скористаються негідники", - продовжив Зеленський.

"Ми з вами голосували за одного Порошенка, а обрали іншого. Це правда. Тому що існує два Порошенка. Перший - прекрасний оратор, фахівець, фінансист, економіст, на всьому знається. Він, зазвичай, з'являється, коли є камери. А потім, коли камери вимикаються, з'являється інший - такий собі Петро Другий. Перший Петро Порошенко на Михайлівській площі кричить: Путін, я тобі покажу. А другий - тихенько передає привітики паном Медведчуком у Москву. Перший каже, що в платіжках за комуналку буде мінус, а другий робить "Роттердам плюс". Перший каже: я відкриваю школу, а другий - постійно відкриває магазини "Рошен", - сказав кандидат у президенти.

Зеленський заявив, що його висунення в президенти стало результатом такої подвійної політики.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram