ГоловнаПолітика

Штаб Порошенка попросив відкласти на годину офіційні теледебати

Петро Порошенко хоче встигнути і на "Олімпійський", і в студію Суспільного.

Штаб Порошенка попросив відкласти на годину офіційні теледебати
Фото: пресс-служба президента

Представник кандидата в президенти Петра Порошенка в ЦВК Руслан Князевич попросив комісію внести зміни в положення закону про порядок проведення дебатів, щоб Порошенко встиг узяти участь і в дебатах на "Олімпійському", і в теледебатах на Суспільному.

Про це заявив спікер штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу 17 квітня.

"Оскільки є закон, який вимагає дебатів на Суспільному, є відповідна інструкція ЦВК, то сьогодні від імені нашого кандидата його представник в ЦВК Руслан Князевич звертається до ЦВК з клопотанням про внесення змін до положення про порядок проведення дебатів", - заявив Медведєв.

Він пояснив, що це потрібно для того, щоб Порошенко встиг на всі дебати, призначені на 19 квітня.

Медведєв підкреслив, що Володимир Зеленський непохитний і відмовився від будь-якого іншого часу дебатів, крім 19:00. Теледебати на Суспільному призначено на 20:00.

У штабі Порошенка побоюються, що такий час дебатів на стадіоні було вибрано спеціально так, щоб "законослухняний громадянин Порошенко" на 20:00 поїхав на Суспільне і пропустив дебати на "Олімпійському".

Медведєв підкреслив, що Порошенко "готовий бути і там, і там".

Пізніше відповідаючи на запитання журналістів, він уточнив, що Князевич просить перенести час проведення теледебатів на Суспільному з 20:00 на 21:00.

Нагадаємо, штаб Зеленського стверджує, що на передвиборні дебати кандидатів у президенти України заброньовано вже 12 тис. безкоштовних місць. Зазначено, що таку кількість заброньовано менше ніж за половину доби.

Спікер штабу Порошенка Олег Медведєв на брифінгу в середу прокоментував цю заяву, він передбачає, що це не зовсім правда.

Штаб Порошенка теж відкрив реєстрацію для всіх охочих побачити дебати на "Олімпійському" вживу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram