ГоловнаПолітика

Гройсман розкритикував ключового радника Зеленського

"Йому треба багато працювати, щоб стати людиною, яка може щось комусь радити".

Гройсман розкритикував ключового радника Зеленського
Фото: glavcom.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман різко розкритикував свого колишнього міністра фінансів Олександра Данилюка, який зараз є ключовим радником кандидата в президенти Володимира Зеленського.

"Про Данилюка повинен сказати, що йому ще треба працювати багато над своїми професійними якостями, щоб стати людиною, яка може щось комусь радити. Думаю, що з попередніми посадами він не впорався, хоча свого часу радив і Вікторові Януковичу, і Петрові Порошенку, і зараз шукає, кому порадити б. Вважаю, що його здібності заледве чи можуть бути корисними для професійних людей", - сказав Гройсман журналістам під час своєї поїздки до Дніпропетровської області.

При цьому Гройсман додав, що хто не радив би, "все залежить від першої особи".

Данилюк був міністром фінансів у 2016-2018 роках і звільнився через ситуацію в Державній фіскальній службі, де тоді був "напівлегітимний і повністю керований" Гройсманом керівник Мирослав Продан. Перед своєю відставкою з посади Данилюк виступив у Верховній Раді з розгромною промовою, звинувативши державні органи в корупції і круговій поруці.

За словами нардепа Сергія Лещенка, в разі перемоги Зеленського на виборах Данилюк може очолити Міністерство закордонних справ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram