ГоловнаПолітика

Кононенко: "Щоб перемогти у другому турі, ми будемо робити те саме, що і робили"

На думку нардепа, результати екзит-полів - "очікуваний результат".

Кононенко: "Щоб перемогти у другому турі, ми будемо робити те саме, що і робили"
Фото: Макс Требухов

Перший заступник голови фракції БПП у парламенті і близький друг президента Петра Порошенка Ігор Кононенко прокоментував результат екзит-полів.

"Це очікуваний результат - з урахуванням всього того бруду, що вилився на президента за останні місяці, - заявив Кононенко в коментарі LB.ua. - Склалося таке враження, що влада опинилася в опозиції: кожен кандидат атакував саме чинного президента".

На думку нардепа, причина цього - збіг інтересів "передусім Росії та Путіна, а також як мінімум одного олігарха, який вважав і вважає президента своїм ворогом, і інтереси людей, яким влада не дала заробити так, як вони хотіли" .

Кононенко додав, що "другий тур покаже, куди ми йдемо далі - як сказав президент".

На питання про те, що штаб Петра Порошенка робитиме для перемоги в другому турі, депутат заявив: "Будемо робити те, що ми і робили. Може, будемо намагатися більш коректно доносити до виборців те, що ми робимо, і те, що плануємо робити. На нашу думку, поки що ми все-таки не змогли донести до молоді те, що намагалися".

Нагадаємо, за результатами екзит-полів, чинний Президент України Петро Порошенко займає за підсумками першого туру виборів друге місце, набираючи, за різними даними, від 17 до 19% голосів виборців. Перше місце займає Володимир Зеленський.

Сам Ігор Кононенко нещодавно заявляв про те, що має намір подати позов до іноземного суду на "Радіо Свобода" за звинувачення його програмою журналістських розслідувань "Схеми: корупція в деталях" у причетності до афер в енергетичній сфері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram