ГоловнаПолітика

Тимошенко впевнена, що угоду з МВФ можна підписати без підвищення ціни на газ

"Є рішення суду, і МВФ проти нього не піде", - впевнена політик.

Тимошенко впевнена, що угоду з МВФ можна підписати без підвищення ціни на газ
Юлия Тимошенко
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко впевнена, що в разі перемоги на виборах президента зможе підписати з МВФ нову програму фінансування, яка не передбачатиме захмарних тарифів. Про це вона заявила в ефірі телеканалу ICTV, коментуючи питання про угоду України з Фондом, який вимагає підняти ціну на газ до ринкової.

«Я працювала з МВФ прем'єр-міністром не один раз. І я переконана, що ми будемо працювати гармонійно, нормально і на благо України. Я зможу з ними підписати нову програму, яка не передбачає якихось речей, пов'язаних з нелогічним встановленням тарифів», - заявила лідер «Батьківщини».

Голова партії нагадала, що нещодавно Окружний адміністративний суд Києва визнав, що ціну на газ встановлено необґрунтовано і незаконно. Її команда, каже Тимошенко, два роки судилася з владою, щоб довести це.

«Суд визнав, що тарифи встановлено незаконно, несправедливо і їх завищено. У мене є рішення суду, і МВФ не зможе проти нього йти», - переконана політик.

Лідер «Батьківщини» вкотре підкреслила, що ціну на газ після виборів буде знижено вдвічі, а український газ буде спрямовано на потреби населення і бюджетної сфери.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram