ГоловнаПолітика

Білецький вирішив не балотуватися в президенти

"Цього не буде. Я відмовляюся брати участь у цьому фарсі".

Білецький вирішив не балотуватися в президенти
Фото: Макс Требухов

Лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький вирішив не балотуватися в президенти на виборах 31 березня.

"Від нас багато хто очікував, що ми візьмемо десяток мільйонів доларів у багатого дядька, вбухаємо їх у рекламу - ТБ-рекламу, борди - отримаємо свої відсотки й щасливі роз'їдемося по домівках... Але цього не буде. Я відмовляюся брати участь у цьому фарсі", - сказав Білецький у ході свого виступу на з'їзді "Нацкорпусу" в п'ятницю в Києві, пише "Інтерфакс-Україна".

Водночас він заявив, що "Національний корпус" збирається брати участь у виборах до Верховної Ради восени 2019 року.

"Ми ставимо перед собою амбітне практичне завдання: ми збираємося довести чисельність нашого активу до 50 тис. чоловік... Ми збираємося отримати й маємо отримати - і ставимо перед собою таке завдання - отримати потужну фракцію 2019 року в українському парламенті", - додав політик.

На III з'їзді "Національного корпусу" затвердили нову редакцію статуту партії, обрали першим заступником голови партії Родіона Кудряшова, а Білецького призначили головою Вищої ради партії. Також був затверджений новий склад Вищої ради партії та новий склад Контрольно-ревізійної комісії партії, яку очолила Катерина Прохоренко.

Нагадаємо, що без Білецького єдиним кандидатом від націоналістів стане Руслан Кошулинський, якого висунула "Свобода" й підтримали ряд інших організацій.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram