ГоловнаПолітика

Депутат Держдуми РФ Затулін продовжує займатися бізнесом у Києві, - ЗМІ

Про це свідчать дані державних реєстрів України.

Депутат Держдуми РФ Затулін продовжує займатися бізнесом у Києві, - ЗМІ
Депутат Госдумы РФ Константин Затулин
Фото: ukrnews.biz

Депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін, якого розшукує СБУ за посягання на територіальну цілісність і недоторканність України і ведення агресивної війни, продовжує займатися бізнесом в Україні.

Про це свідчать дані державних реєстрів, повідомляє УНІАН.

Зокрема, в Києві продовжує роботу ТОВ "Росукрконсалтинг" (код 35829190) - у власності підприємства перебувають офісні приміщення на п'ятому і шостому поверхах у бізнес-центрі "Botanic Towers" за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 119-121, які знаходяться в оренді. Раніше за цією адресою працювала філія "Інституту країн СНД", який очолює Затулін, що спеціалізується на дестабілізації ситуації в пострадянських країнах і створенні проросійських груп.

Директором компанії є Вітрова Марина Олександрівна. Згідно зі статутними документами, основна діяльність цієї організації є "купівля та продаж власного нерухомого майна".

При цьому зазначено, що кінцевим бенефіціаром-власником є - Затулін Костянтин Федорович, РФ.

Нагадаємо, в Україні Затуліна оголошено в розшук за запитом СБУ, є дозвіл суду на його затримання. Йому висунуто звинувачення за ст. 110, ч. 3 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ст. 437, ч. 2 (планування, підготовка, розв'язування та ведення агресивної війни).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram