ГоловнаПолітика

Забудовник Непоп став заступником Кличка в КМДА

Ще одним віце-мером призначено колишнього голову Подільського району Мондрієвського.

Забудовник Непоп став заступником Кличка в КМДА
Фото: Сергей Нужненко

Мер Києва, голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталій Кличко призначив директора комунального підприємства з будівництва житлових будинків "Житлоінвестбуд - УКБ" В'ячеслава Непопа своїм заступником.

Про це йдеться на сайті КМДА.

"Розпорядження вже підписано, сьогодні (27 липня) буде опубліковано", - повідомило джерело видання в КМДА. 26 липня Непоп подав декларацію як кандидат на посаду заступника голови КМДА.

Непоп очолює КП "Житлоінвестбуд-УКБ" з моменту його створення 2002 року. Відтоді ж, окрім 2008-2014 років, Непоп залишається депутатом Київради.

Непоп володіє земельною ділянкою 1 362 кв. м у Київській області, квартирою в Києві і квартирою 151,5 кв. м у Севастополі. Дохід за 2017 рік склав 773 314 гривень як зарплата за місцем роботи. Готівкою Непоп має 2,9 млн гривень і 146 тис. доларів, його дружина - 2,7 млн гривень і 202 тис. доларів.

Ще одним заступником Кличка призначено колишнього голову Подільської районної міської адміністрації Валентина Мондрієвського. Його призначено тимчасово - з 27 липня і до закінчення декретної відпустки Ганни Старостенко.

Нагадаємо, що заступниками Кличка також є Микола Поворозник, Дмитро Давтян, Петро Пантелєєв, Олексій Резніков і Олександр Спасибко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram