ГоловнаПолітика

Вища рада правосуддя звільнила 6 суддів

Ще двоє суддів звільнені за власним бажанням.

Вища рада правосуддя звільнила 6 суддів
Фото: Макс Требухов

Вища рада правосуддя на засіданні в четвер, 26 липня, відправила чотирьох суддів у відставку і звільнила двох за власним бажанням.

Про це повідомляє прес-служба ВРП.

Розглянувши матеріали про звільнення суддів з посади за загальними обставинами, ВРП ухвалила звільнити у відставку: Мохонько Костянтина Миколайовича - з посади судді Новгородківського районного суду Кіровоградської області; Потапенко Вікторію Вікторівну - з посади судді господарського суду Черкаської області; Курту Любов Степанівну - з посади судді Березівського районного суду Одеської області "Гриняка Богдана Павловича - з посади судді господарського суду Івано-Франківської області.

Також ВРП ухвалила звільнити за власним бажанням Олександра Миколайовича Берізку з посади судді Старобільського районного суду Луганської області та Остапа Івановича Лисака з посади судді Оратівського районного суду Вінницької області.

У той же час Вища рада правосуддя постановила залишити без розгляду заяву Оксани Іванівни Виноградової про звільнення з посади судді Київського окружного адміністративного суду за власним бажанням.

Раніше Вища рада правосуддя звільнила суддю Дарницького районного суду Києва Ірину Набудович за рішення про взяття під варту учасників Євромайдану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram