ГоловнаПолітика

"Київавтодор": несуча конструкція шляхопроводу на Олени Теліги не ушкоджена

Міст, побудований у 1965 році, перебуває на капремонті.

"Київавтодор": несуча конструкція шляхопроводу на Олени Теліги не ушкоджена
Фото: rbc.ua

"Київавтодор" заявив, що несуча конструкція шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської не зазнала пошкоджень унаслідок зливи 25 липня.

Прес-служба КМДА з посиланням на директора корпорації повідомила, що руйнування сталося на ділянці, яка була на капітальному ремонті. Інтенсивна злива призвела до розмиву конуса і частини конструкції перехідної плити. Інших пошкоджень не було.

Упродовж ночі розмив ліквідували шляхом підбиття піску під перехідну плиту.

Пошкоджений шляхопровід було побудовано в 1965 році і жодного разу з моменту будівництва капітально не ремонтувався. На сьогодні на об'єкті завершено перший етап робіт: виконано роботи з ремонту проїжджої частини до осі проїзду і зараз відбувається ремонт на другій половині шляхопроводу.

Нагадаємо, 75 мостів у столиці знаходяться в аварійному стані, три - в передаварійному.

На початку червня 2018 року проектувальник столичного моста Метро заявив про загрозу його руйнування в будь-який момент. Влада Києва закликала жителів не панікувати, оскільки до моменту аварійності споруди залишилося ще кілька років і заявила, що планує почати капремонт мосту Метро в 2019 році.

У 2017 році відбулося руйнування частини Шулявського шляхопроводу, КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію. Роботи повинні були початися ще 1 травня 2018 року, потім початок реконструкції перенесли на 1 червня, потім - на невизначений термін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram