ГоловнаПолітика

Глава партії "Основа" Андрій Ніколаєнко: на виборах переможуть тільки люди діла Актуально

Партія об'єднує таких в одну команду.

Глава партії "Основа" Андрій Ніколаєнко: на виборах переможуть тільки люди діла

На наступних виборах зможе перемогти та політична сила, яка запропонує національну ідею, oj об'єдну' суспільство. Така ідея - мир і економічний добробут кожного українця. Про це заявив голова політичної партії «Основа» Андрій Ніколаєнко в Одесі під час візиту в Одеську область команди партії «Основа» в рамках регіонального туру партії.

Команда «Основи» активно спілкувалася з підприємцями регіону. І, за словами лідера партії, бізнес в Одеській області, поряд зі специфікою приморського регіону, також має багато проблем, характерних для всієї країни - необґрунтований тиск з боку держави, труднощі з отриманням кредитів, особливо для малого та середнього бізнесу.

«Відчувається тотальна безнадія у представників бізнесу, їхня невіра в те, що вони потрібні державі. Тому поряд з обговоренням поточних питань підприємництва ми, перш за все, намагалися надихнути людей оптимізмом, показати на досвіді нашої діяльності, на досвіді спілкування з бізнес-спільнотою по всій Україні, що сьогодні в країні є велика кількість відповідальних підприємців, які готові трансформувати країну так, щоб у ній хотілося займатися бізнесом, щоб ріс потужний середній клас. Ми дискутували навколо того, що може об'єднати сьогодні країну. Разом прийшли до висновку, що такою новою національною ідеєю може стати досягнення миру і економічного добробуту для кожного українця», - заявив Андрій Ніколаєнко.

За словами голови «Основи», багато підприємців сьогодні вже розуміють, що створити успішний чесний бізнес у країні-банкруті не вийде. І відповідальні підприємці мають тільки два шляхи - або еміграція, або взяття відповідальності за долю країни на себе через прихід у політику. Тому «Основа» протягом регіонального туру зараз активно формує обласні та міські команди партії, об'єднує в них людей діла і готується до перемоги на майбутніх виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram