ГоловнаПолітика

Поліція відкрила справу проти нардепа Барни за побиття підприємця в Тернопільській області

Підприємець стверджує, що нардеп хоче відібрати у нього ставок.

Поліція відкрила справу проти нардепа Барни за побиття підприємця в Тернопільській області
Олег Барна

Підприємець з Тернопільської області Ігор Мизерота стверджує, що став жертвою побиття з боку народного депутата Олега Барни. Житель села Слобідська Джуринка заявив, що Барна напав на нього, в результаті чого він отримав струс мозку і садно, передає "112 Україна".

"Він приїхав, я не сварився, підійшов. Зрозумів, що це Барна, зрозумів, що з ним нема про що говорити, у нього "історія". Я обернувся, йшов, він напав на мене", - розповів Мизерота.

За словами підприємця, у селі він має ставок, який Барна хоче в нього відібрати.

"Ця історія триває три роки, Барна з сусіднього села, йому дуже сподобався мій ставок, він використовує всі можливості, законні і незаконні, які тільки можливі, щоб забрати ставок. Тепер у нього немає аргументів, тому він скористався силою. Я розумію, що йому нічого не буде, він у центрі Києва збив трамвай і йому це пройшло", - заявив він.

Голова районного відділення поліції Анатолій Мельник підтвердив, що Мизерота написав заяву на Барну. Було відкрито справу.

"Заяву зареєстровано. Проводиться досудове слідство. Справу відкрили за статтею "умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень". У лікарні показали довідку, де вказано, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та гематоми", - розповів він.

Сам Барна заявив, що Мизерота володіє ставком незаконно, а самої бійки не було.

"Водойми та інше - це багатство країни, а не якихось клерків, які незаконно взяли свого часу за схемами, узаконили ці водойми", - заявив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram