ГоловнаПолітика

"Більшість активістів мене впізнали. Мабуть, їм просто стало нудно", - депутат Мамчур про напад

Депутат від БПП Юлій Мамчур - у минулому полковник Повітряних сил, командував бригадою в Криму, коли туди зайшли «зелені чоловічки». Переконував військових залишитися вірними українській присязі.

"Більшість активістів мене впізнали. Мабуть, їм просто стало нудно", - депутат Мамчур про напад
Фото: ukraine.d3.ru

Юлій Мамчур, якого вчора побили біля Верховної Ради, впевнений, що більшість активістів його впізнали, але почали штовхатися "від нудьги". Про це він сказав у коментарі LB.ua.

"Важко було щось пояснити людям, вони просто не сприймали жодних аргументів. Більшість мене впізнали, меншість - я не знаю, вони були в специфічному стані. Вони нічого не хотіли слухати, просто смикали мене. Не знаю, чим я їм не сподобався. Я трохи затримався, роботи було багато. Коли вийшов, вони почали мене... Ну не знаю, їм стало нудно. У нас ніхто не забороняє мирні зібрання, але треба чітко розуміти: треба стежити, щоб не було людей, які провокують ситуацію до загострення", - сказав він.

Як відомо, вчора під парламентом побили Олега Барну, а Олексія Гончаренка закидали яйцями. Ще кількох депутатів активісти відмовлялися випускати з Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram