ГоловнаПолітика

"Інформаційні війська" вийшли з підпорядкування Мінінформполітики

Проект був створений у лютому 2015-го для боротьби з російською пропагандою.

"Інформаційні війська" вийшли з підпорядкування Мінінформполітики
Фото: 4everfoto.blogspot.com

З 1 серпня інтернет-проект "Інформаційні війська України", створений при Міністерстві інформаційної політики, починає функціонувати як самостійний.

Про це повідомляють на сайті міністерства.

"Спасибі хлопцям з інформаційних військ за роботу. Ви створили проект, який не раз і не два ставив на місце російських пропагандистів. Проект, який одним з перших перейшов в інформаційний наступ і змусив ворога збиратися на екстрені засідання і міняти російське законодавство про Інтернет", - заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Координатор проекту Святослав Батов, зі свого боку, заявив про готовність і надалі в ролі волонтерського проекту "допомагати державним структурам, відстоюючи інформаційний суверенітет України в соціальних мережах і в Інтернеті загалом".

Нагадаємо, проект під назвою "Інформаційні війська України" створили в лютому 2015 року для боротьби з російською пропагандою. У березні "Інформаційні війська"

опублікували перше відео під назвою "Правда про російського окупанта" у відповідь на російський ролик "Я російський окупант".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram