ГоловнаПолітика

Мін'юст зареєстрував партію "Рух нових сил Михайла Саакашвілі"

Партія була легалізована 17 січня 2015 року.

Мін'юст зареєстрував партію "Рух нових сил Михайла Саакашвілі"

Міністерство юстиції зареєструвало партію Михайла Саакашвілі - "Рух нових сил Михайла Саакашвілі".

Про це повідомила прес-служба Мін'юсту.

"Міністерство юстиції зареєструвало зазначену політичну партію у визначений чинним законодавством термін. Це сталося відразу, як тільки Мін'юст отримав пакет документів, що відповідає вимогам чинного законодавства", - йдеться в повідомленні.

Згідно з єдиним реєстром громадських формувань, партія була легалізована 17 січня 2015 року. Членами ради партії є колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі, депутат Верховної Ради Юрій Дерев'янко (позафракційний), колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе.

Координатором ради партії є Ольга Галабала - колишній заступник голови Івано-Франківської обласної ради, депутат облради від партії "Воля".

Нагадаємо, "Рух нових сил" був створений як суспільний рух у листопаді 2016 року. На першому ж мітингу "Руху" Саакашвілі зажадав проведення дострокових виборів до Верховної Ради за новим виборчим законодавством, з новим складом Центральної виборчої комісії та скасування депутатського імунітету.

Наприкінці зими Партія гармонійного розвитку змінила назву на "Рух нових сил".

30 травня партія "Рух нових сил" вийшла на мітинг біля Мін'юсту з вимогою зареєструвати зміни у назві партії (змінити її на "Рух нових сил Михайла Саакашвілі").

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram