ГоловнаПолітика

Матіос: обшуки в "Гулівері" проходять у справі Клименка

Загалом слідчі дії ведуть у 183 приміщеннях.

Матіос: обшуки в "Гулівері" проходять у справі Клименка
Фото: Макс Левин

Головна військова прокуратура спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції і спецпідрозділом "КОРД" проводить обшуки в офісному центрі "Гулівер" у Києві у "справі про злочинну організацію Януковича-Клименка", написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос у фейсбуці.

"Зараз проводять 183 обшуки в приміщеннях, що належать екс-міністру Клименку. У тому числі в офісному центрі "Гулівер" у Києві, декілька поверхів якого є власністю екс-міністра і членів його сім'ї. Робота журналістів "Радіо Вести", яке входить до медіа-холдингу Клименка, і групи компаній "Юнісон" не припинилася", - зазначив він.

Більш детальну інформацію Матіос пообіцяв надати пізніше на брифінгу.

Нагадаємо, раніше медіа-холдинг "Вести" заявив про обшук у своїй редакції, розташованій у "Гулівері".

24 травня правоохоронці провели в 15 областях України операцію стосовно колишніх керівників регіональних підрозділів податкової. Було затримано 23 колишніх податківці. Їм інкримінують участь у схемі зі збору грошей із підприємств в обхід держбюджету. Збиток державі від цього оцінюють на суму 96 млрд гривень.

Незабаром прокуратура повідомила колишнього міністра доходів і зборів Клименка про підозру у справі про "податкові майданчики".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram