ГоловнаПолітика

"Батьківщина" спростувала чутки про участь Тимошенко в інавгурації Трампа

Партія зажадала вибачень від Ар'єва, який їх поширив.

"Батьківщина" спростувала чутки про участь Тимошенко в інавгурації Трампа
Фото: Макс Требухов

Партія "Батьківщина" спростувала чутки про те, що її лідер Юлія Тимошенко поїхала на інавгурацію американського президента Дональда Трампа.

Про це йдеться на сайті "Батьківщини".

"Юлія Тимошенко не планувала їхати на інавгурацію новообраного президента США Дональда Трампа. Тому що на інавгурації, за протоколом, має бути надзвичайний і повноважний посол України в США. Участь будь-яких інших представників України не передбачена протоколом. Тому будь-які вигадки про поїздку Юлії Тимошенко на інавгурацію Дональда Трампа - це нічим не обґрунтовані чутки або відверта брехня", - зазначили в партії.

"Батьківщина" заявила, що оскільки ці чутки поширив нардеп від БПП Володимир Ар'єв, він повинен публічно перепросити Тимошенко.

"Якщо у Володимира Ар'єва залишилася хоча б крапля честі і гідності, він повинен негайно публічно перепросити за брудні маніпуляції. Хоча на це важко розраховувати, адже в деяких нардепів від БПП честь і гідність повністю закінчилися. Вони говорять про «ярмарок марнославства», хоча самі є яскравими представниками цього «ярмарку» - підступними, брехливими і заздрісними", - сказано в заяві.

"Батьківщина" вважає, що нинішня ситуація ставить під сумнів здатність Ар'єва представляти інтереси України в ПАРЄ. "Ми впевнені, що такі люди, як Володимир Ар'єв, вкрай скомпрометовані власною брехнею і неохайністю, не можуть представляти Україну на міжнародній арені. Тому що він поливає брудом колегу по парламенту, виконуючи замовлення свого партійного керівництва, а завтра з такою самою легкістю здасть українські інтереси в ПАРЄ", - резюмували в "Батьківщині".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram