ГоловнаПолітика

Саакашвілі: Порошенко мені більше не указ

Колишньому губернатору соромно за допомогу Березенкові на виборах у Чернігові.

Саакашвілі: Порошенко мені більше не указ

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакшавілі звинуватив президента Петра Порошенка в небажанні проводити реформи.

Про це він сказав на брифінгу в п'ятницю.

"У президента Порошенка був шанс використати мене в правильних цілях. Не для інтриг, не для того, щоб прибрати Яценюка (хоча я думаю, що прибрати Яценюка було правильно), не для того, щоб у свої олігархічні ігри грати, не для того, щоб я агітував на виборах (що я, на свій сором, робив у Чернігові). У нього був шанс використати мене для реальних реформ у цій країні. Але виявилося, що реальні реформи і його добробут якось суперечать одне одному", - заявив Саакашвілі.

"І я тут, тому що я хочу тепер безвідносно до його волі використовувати мій досвід для реальних реформ на благо українських громадян. І зараз він мені вже не указ", - сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, у травні 2015 року Порошенко, представляючи Саакашвілі як губернатора, говорив, що він великий друг України і людина, яка довела, що "може не тільки демонструвати хороші знання і народжувати креативні пропозиції, а й впроваджувати їх у життя".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram