ГоловнаПолітика

Саакашвілі оголосив про створення своєї партії

"Нашою метою є дострокові парламентські вибори". 

Саакашвілі оголосив про створення своєї партії
Фото: EPA/UPG

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі оголосив про намір створити свою політичну силу.

Про це він сказав на брифінгу в п'ятницю.

"Ми будемо створювати нову широку політичну силу, нашою метою є дострокові парламентські вибори", - сказав він. За його словами, в ній будуть молоді люди, які хочуть змінювати країну.

Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко пропонував йому очолити його партію "БПП "Солідарність", але він відмовився.

"Президент України за останній рік, поки я працював, неодноразово пропонував мені посаду прем'єр-міністра України, а також неодноразово пропонував мені очолити його партію "Солідарність". Я відмовився і також не пішов за його списками в одеському регіоні. Це було моє свідоме рішення і пов'язане воно з тим, що всі ці партії, особливо пов'язані з владою, особливо пов'язані з президентом, повністю засмічені прогнилими, антинародними елементами", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, в липні колишні заступники генерального прокурора Давид Сакварелідзе і Віталій Касько, а також народний депутат Віктор Чумак оголосили про створення партії під назвою "Хвиля".  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram