ГоловнаПолітика

Нардеп Кишкар повідомив про виграш у лотерею 1,2 млн грн завдяки матаналізу

Депутат розробив власну математичну систему.

Нардеп Кишкар повідомив про виграш у лотерею 1,2 млн грн завдяки матаналізу
Павел Кишкарь
Фото: кадр с видео

Народний депутат Павло Кишкар заявив, що виграв у лотерею 1,2 млн грн.

Про це він сказав в інтерв'ю телеканалу "112 Україна", пояснюючи, звідки в його декларації про доходи за 2015 рік зазначено 1 млн 200 тис. грн у графі "Подарунки, призи, виграші".

"Це виграш. Усі знають, що я причетний до грального бізнесу, я маю можливість користуватися власною системою математичною", - сказав Кишкар.

За його словами, він мав гральний бізнес до заборони 2009 року.

"У декларації за 2015 рік виграш в Українській національній лотереї задекларовано, з нього сплачено всі податки, оскільки Українська національна лотерея є податковим агентом", - заявив Кишкар.

"Я купив лотерейний білет і виграв. Але можливість виграшу дає математичний аналіз. Це доволі складна система в плані роботи. Я закінчував Малу академію наук за напрямом "Вища математика". Є такі передумови, що ми можемо створити певні математичні моделі", - зазначив він.

Раніше Кишкар в інтерв'ю виданню "Фокус" говорив, що в Малій академії наук пройшов курс теорії ймовірності і теорії ігор, а в Манчестері був слухачем курсу з побудови грального бізнесу.

Нагадаємо, Кишкар був обраний у Верховну Раду за списками "Самопомочі", однак через голосування за особливий статус Донбасу був виключений із фракції, а згодом увійшов у Блок Петра Порошенка.

Він засновник юридичної компанії "ЕСЕЙЧ Україна" (законопроектна робота, юридичний супровід великого і середнього бізнесу). 2014 року воював в АТО у складі батальйону "Донбас".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram