ГоловнаПолітика

ЦВК зареєструвала 127 кандидатів на довибори в Раду у Чернігові

Завершено реєстрацію кандидатів у депутати на проміжні вибори в окрузі №205

ЦВК зареєструвала 127 кандидатів на довибори в Раду у Чернігові
Фото: Александр Ратушняк

Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у депутати Верховної Ради на проміжні вибори в одномандатному виборчому окрузі №205 у Чернігові, які відбудуться 26 липня.

Так, сьогодні ЦВК зареєструвала ще 34 кандидатів. Зокрема, кандидатом зареєстровано висунутого партією "Єдина країна" генерального директора ТОВ "Торгово-виробнича компанія "Універсал" Андрія Блінова. Інші 33 зареєстровані у вівторок кандидати балотуються на вибори в порядку самовисування.

Загалом в окрузі №205 зареєстровано 127 кандидатів у депутати.

"ЦВК мусив завершити прийом документів від охочих зареєструватися кандидатами в депутати Ради на вибори в окрузі №205 у Чернігові о 19:50 25 червня, хоча за законом термін прийому документів має завершуватися о 00:00, з причини повідомлення про мінування будівлі", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, вибори в окрузі №205 призначили на 26 липня у зв'язку з достроковим припиненням депутатських повноважень обраного в цьому окрузі Валерія Куліча, якого 31 березня призначили головою Чернігівської ОДА.

Одномандатний виборчий округ №205 включає в себе Деснянський район і частину Новозаводського району Чернігова. Головним претендентами на цей округ вважаються соратник Ігоря Коломойського Геннадій Корбан і керівник Держуправління справами Сергій Березенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram