ГоловнаПолітика

Справу Бочковського доручать іншому прокуророві

У справі проти глави ДСНС недостатньо доказів

Справу Бочковського доручать іншому прокуророві
Фото: nfront.org.ua

Генеральний прокурор Віктор Шокін доручить вести справу екс-глави Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського іншому процесуальному керівнику.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Фейсбуці.

"Вийшов від генерального прокурора. Його позиція чітка - корупціонерів ніхто покривати не буде. Процесуальний прокурор доповів генеральному, що, на його думку, у справі проти глави ДСНС надано недостатньо доказів. Генеральний прокурор своїм рішенням сьогодні доручить вести справу Бочковського іншому процесуальному керівнику. А слідчі МВС мають надати додаткові докази у справі Бочковського або переконати нового процесуального прокурора в тому, що вже зібраних доказів достатньо", - написав Геращенко.

Нагадаємо, 25 березня Бочковського разом із заступником Василем Стоєцьким затримали просто на засіданні Кабміну. Після цього їх звільнили, а виконувачем обов'язків ДСНС став Зорян Шкіряк.

Міліція інкримінує Бочковському закупівлю палива за завищеними цінами у приватних компаній за відкат у 15-20%. Також Бочковський нібито щомісяця збирав хабарі з начальників обласних управлінь служби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram