ГоловнаПолітика

Шкіряк звільнив 300 співробітників ДСНС

Т.в.о. керівника ДСНС запропонував свою концепцію реформування відомства

Шкіряк звільнив 300 співробітників ДСНС
Фото: Макс Требухов

Тимчасовий виконувач обов'язків голови Держслужби з надзвичайних ситуацій Зорян Шкіряк звільнив 300 співробітників ДСНС за процедурою люстрації.

Про це він сказав на розширеному засіданні колегії Міністерства внутрішніх справ.

Шкіряк також зазначив, що спільно з депутатом Антоном Геращенком ("Народний фронт") він створив електронну пошту, куди надсилатимуть інформацію про корупційні дії співробітників ДСНС.

"Жарти закінчилися. Сьогодні нам необхідно тотальне оновлення роботи, в тому числі і ДСНС, що в умовах війни не менш важливе, ніж МВС і Міноборони", - сказав він.

Крім того, Шкіряк повідомив про свою пропозицію щодо концепції реформування ДСНС, яку розроблятимуть спільно з МВС та Міноборони. "Алгоритм і принцип "Я виїхав в АТО на пару днів і можу красти" більше не працює", - заявив т.в.о.

Шкіряк також повідомив, що доручив виконувачам обов'язків голів обласних управлінь ДСНС негайно надати інформацію про державні закупівлі та проведені тендери за 2014 - початок 2015 року.

Нагадаємо, Кабмін звільнив главу ДСНС Сергія Бочковського, його заступника і всіх начальників облуправлінь, та призначив т.в.о. керівника служби Зоряна Шкіряка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram