>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Федерер і Маррей видали "брейканутий" матч у Цинци

Великий зрівняв рахунок в особистому протистоянні

Федерер і Маррей видали "брейканутий" матч у Цинци
Фото: EPA/UPG

У чвертьфінальній стадії Мастерса в Цинциннаті згідно з табелем про ранги склалася лише одна пара - 2-й сіяний Роджер Федерер грав з 8-ю ракеткою турніру Енді Марреєм.

Швейцарець, дотримуючись останніх тенденцій, з ходу взяв бика за роги і у двох геймах поспіль на подачі Маррея заробляв подвійний брейк-поінт. Утім, вигоду з цього не отримував. А ось у 5-у геймі з рахунку 30:0 виграв чотири очки поспіль - 3:2.

Тут уже Маррей почав створювати брейк-поінти, але у двох геймах поспіль не зміг реалізувати свої шанси. А під завісу сету Роджер "брейканув" ще раз - 6:3.

Але перша партія - це приповідка. У другому сеті Маррей з двома брейками повів 4:1. Утім, Роджер перестав профукувати подвійні брейк-поінти і одразу ж зрівняв рахунок - 4:4.

А в 12-у геймі Федерер "брейканув" утретє за сет. У результаті - 6:3, 7:5.

Матч тривав 1 годину 34 хвилини. Рахунок в особистому протистоянні став 10:10.

У півфіналі суперником швейцарця, як і в Торонто, буде Мілош Раоніч (7-й у світі), який за 59 хвилин заразом виніс Фабіо Фоньїні - 6:1, 6:0.

Другу півфінальну пару складуть Давид Феррер (6:4, 3:6, 6:3 з Робредо) і сенсація турніру Жюльєн Беннето. Француз змусив Стена Вавринку напомилятися на два матчі вперед - 1:6, 6:1, 6:2.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram