ГоловнаПолітика

Сергій Пашинський подав заяву про відставку (ДОКУМЕНТ)

Займатиметься реформою Збройних сил

Сергій Пашинський подав заяву про відставку (ДОКУМЕНТ)
Фото: Макс Левин

В.о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський подав в.о. президента України Олександру Турчинову заяву про відставку.

"У зв'язку з обранням президента України і вступом новообраного президента на посаду, прошу припинити виконання мною повноважень голови Адміністрації президента України", - йдеться заяві, яке опинилося у розпорядженні LB.ua.

За інформацією ЗМІ, керівником Адміністрації президента замість Сергія Пашинського може стати колишній власник медіахолдингу UMH Group, мультимільйонер Борис Ложкін.

Сергій Пашинський повернеться до роботи в парламент, а також продовжить займатися питаннями реформування Збройних сил, впевнений радник міністра внутрішніх справ і головний редактор видання ОРД Станіслав Речинський: "Думаю він продовжить роботу над створенням та приведенням в порядок Нацгвардії, оскільки він стояв біля її витоків, реформуванням Збройних сил і військово-промислового комплексу. І взагалі, було б неправильно з боку президента не задіювати людей, що мають реальний досвід АТО і настільки залучених в процеси, що відбуваються на сході країни".

Нагадаємо, інавгурація президента Петра Порошенка пройде в суботу, 7 червня. Український МЗС очікує, що в церемонії вступу на посаду нового голови держави візьмуть участь 50 іноземних делегацій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram