ГоловнаПолітика

Путін уже обговорив з Радбезом звернення парламенту Криму

Депутати призначили референдум на 16 березня

Путін уже обговорив з Радбезом звернення парламенту Криму
Фото: EPA/UPG

Президент Росії Володимир Путін провів оперативну нараду з членами Ради безпеки РФ, під час якої обговорювали ухвалене парламентом Криму рішення звернутися до Росії з проханням про входження півострова до її складу.

Про результати наради офіційної інформації немає, повідомляють РИА Новости.

У зустрічі брали участь прем'єр Дмитро Медведєв, спікер Держдуми Сергій Наришкін, голова президентської адміністрації Сергій Іванов, секретар ФСБ Микола Патрушев і її голова Микола Бортніков, голова МВС Володимир Колокольцев, міністр оборони Сергій Шойгу, директор СЗР Михайло Фрадков, а також постійний член Радбезу Борис Гризлов.

Нагадаємо, сьогодні парламент Криму 78 голосами проголосував за входження у склад Росії і звернувся до Володимира Путіна з відповідним проханням про включення півострова в РФ. Державна Дума РФ вже готова розглянути законопроект про можливість приєднання Криму до Росії. Депутати також призначили на 16 березня референдум, під час якого мешканці регіону муситимуть вирішити, хочуть вони стати частиною РФ чи залишитися у складі України. У російській Держдумі вже заявили, що готові якнайшвидше законопроект, що передбачає спрощене входження частин інших держав до складу Російської Федерації, який було внесено ще наприкінці лютого. За словами автора документа Сергія Миронова, цей законопроект від початку замислювали, зважаючи на ситуацію в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram