ГоловнаПолітика

Хорошковський поїхав до німців по інвестиції

Темою візиту стане і питання євроінтеграції України.

Хорошковський поїхав до німців по інвестиції
Фото: http://news.flp.ua

Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський вирушив у Берлін.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби чиновника.

У Берліні він має намір обговорити питання двосторонньої співпраці та пошук шляхів інтенсифікації співробітництва у сфері бізнесу, інвестицій та енергетики.

"Німеччина займає винятково важливе місце не тільки з погляду торговельно-економічних інтересів України - вона є ключовим партнером для нашої країни у сфері європейської інтеграції", - наголосив Хорошковський напередодні візиту.

У рамках програми поїздки заплановано зустрічі з віце-канцлером, федеральним міністром економіки та технологій Німеччини Філіпом Реслером, представниками Deutsche Bank і німецькими компаніями, які працюють або мають намір розпочати інвестиційні проекти в Україні.

Перший віце-прем'єр також виступить у Фонді Кербера і візьме участь у дискусії на тему "Політичне майбутнє відносин Україна-ЄС".

У повідомленні також наголошено, що за обсягами торгівлі та прямих інвестицій в економіку України Німеччина займає друге місце серед країн світу.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Анґела Меркель неодноразово жорстко критикувала українську владу у зв'язку зі справою Юлії Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram