ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Тимошенко не показали остаточного списку на вибори

Востаннє Турчинов зустрічався з Тимошенко тиждень тому.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не бачила остаточного варіанту виборчого списку Об'єднаної опозиції.

Про це сказав її адвокат Сергій Власенко.

"Юлія Володимирівна бачила списки Об'єднаної опозиції. Однак її зустріч з Олександром Турчиновим відбувалася за тиждень до з'їзду, а списки узгоджують до останнього моменту", - заявив він.

"Юлія Володимирівна висловила Турчинову свої побажання. Вони обговорили загальні підходи до формування списків. Вона делегувала Олександрові Валентиновичу право вносити зміни в заздалегідь узгоджений ними варіант", - додав депутат.

За словами адвоката, екс-прем'єр не ставила перед Об'єднаною опозицією умови, щоб у списку були її донька Євгенія і тітка Антоніна Ульяхіна.

Говорячи про те, чи зареєструє ЦВК Тимошенко кандидатом у народні депутати, б'ютівець зазначив: "Не для того, щоб Тимошенко брала участь у виборах, Віктор Янукович, наплювавши на закони, позицію українських громадян і Європейського союзу, давав команду її заарештувати".

"У них є основне завдання - усунення з політичної арени основного конкурента в звірячий спосіб. У тому числі фізичний. Тому що німецькі лікарі неодноразово говорили: якщо б вони не змусили українську владу перевести Юлію Володимирівну в лікарню, ймовірною була її інвалідність", - уточнив Власенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram