ГоловнаПолітика

Тимошенко для лікування не вистачає басейну

Німецькі лікарі не сумніваються, що екс-прем'єр серйозно хвора.

Тимошенко для лікування не вистачає басейну
Фото: www.lrp.lt

Лікар берлінської клініки "Шаріте" Аннет Райсхауер, яка працює над лікуванням екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявила, що її підопічній для лікування не вистачає басейну.

Про це лікар заявила в інтерв'ю "Российской газете".

"У тому, що Тимошенко серйозно хвора, немає жодного сумніву. У неї 5 жовтня 2011 року зареєстрована міжхребцева грижа з компресією третього спинномозкового нервового закінчення у правій частині в тазостегновій області, яка викликає сильні болі та є причиною паралічу", - розповіла лікар.

Аннет Райсхауер підкреслила, що 5 листопада було зареєстровано гостре погіршення стану, яке призвело до хронічного больового синдрому, вторинних скелетно-м'язових поразок та атрофії м'язів.

"Тому треба робити все можливе для лікування цієї хвороби у відповідності з існуючими стандартами", - підкреслила лікар.

Крім того лікар заявила, що частку пасивних терапевтичних заходів буде скорочено на користь активних. "Це для того, щоб Тимошенко могла дедалі активніше рухатися", - поділилася лікар секретами лікування.

Однак вона поскаржилася: "На жаль, плавання неможливо. Басейну там немає. Але лікувальну гімнастику можна проводити".

Нагадаємо, 9 травня Юлія Тимошенко була госпіталізована в ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" після 20-денного голодування, оголошеного екс-прем'єром на знак протесту проти застосування до неї сили співробітниками Качанівської колонії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram