ГоловнаПолітика

Добкін: боротися з ПР "коктейлем Молотова" може лише п'яний

Партія регіонів має високий рівень підтримки в Харківській області

Добкін: боротися з ПР "коктейлем Молотова" може лише п'яний
Фото: Макс Левин

Інцидент із плашкою з пальною сумішшю, яку кинули в громадську приймальню ПР у Харкові, став результатом дій нетверезої людини.

Про це заявив голова Харківської обласної державної адміністрації

Михайло Добкін, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Я ніяк не розцінюю цей вчинок, хіба як дії людини напідпитку", - зазначив Добкін.

"Партія регіонів має в Харківській області такий рівень підтримки, що сьогодні пляшкою із пальною сумішшю з нею можуть боротися тільки ті, хто дивиться на це життя нетверезим поглядом", - пояснив він.

При цьому Добкін нагадав, що в березні 2012 року провели соцдослідження, під час якого опитали більш ніж п'ять тисяч респондентів у кожному місті Харківської області. "Порівняно з листопадом 2011 року рейтинг Партії регіонів у Харківській області виріс. Партія регіонів має стабільно високий рівень підтримки наших земляків", - підкреслив Михайло Добкін.

Нагадаємо, 16 квітня о 1:55 до чергової частини Дзержинського райвідділу внутрішніх справ м. Харкова надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи розбили скло на першому поверсі житлового будинку по вул. Єсеніна, 7, де розташована громадська приймальня районної організації Партії регіонів, і через ґрати вікна закинули скляну пляшку із пальною сумішшю. Утім, займання не сталося.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram