ГоловнаПолітика

До приймальні ПР у Харкові кинули "коктейль Молотова"

У Харкові невідомі закинули пляшку із пальною сумішшю в приміщення громадської приймальні Дзержинський райорганізації Партії регіонів.

До приймальні ПР у Харкові кинули "коктейль Молотова"

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області.

У понеділок о 1:55 у чергову частину Дзержинського райвідділу міліції Харкова надійшло повідомлення про те, що невстановлені особи розбили скло на першому поверсі житлового будинку по вул. Єсеніна, 7, де розташована громадська приймальня райорганізації Партії регіонів.

Вони через заґратоване вікно вкинули скляну пляшку із пальною сумішшю. Займання не відбулося.

На цьому поверсі також розташовані фізіотерапевтичне відділення міської дитячої поліклініки №4 і громадські приймальні кількох депутатів Харківської міської ради, магазин та офіс транспортної організації.

Слідчий відділ міськуправління міліції порушив кримінальну справу за фактом хуліганських дій, скоєних групою невстановлених осіб, за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді обмеження свободи на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

У справі тривають негайні слідчі дії й оперативно-розшукові заходи. Перебіг досудового слідства контролює прокуратура Харківської області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram