ГоловнаЗдоров'я

МОЗ скасовує супутні тендери на консультаційні послуги і технагляд для "Охматдиту"

Напередодні "Охтатдит" оголосив тендери на послуги консультанта й технагляду за ремонтом на 14 млн гривень.

МОЗ скасовує супутні тендери на консультаційні послуги і технагляд для "Охматдиту"
Фото: Олександр Ратушняк

МОЗ скасувало тендери на послуги з виконання технічного нагляду за виконанням будівельних робіт та консультаційні послуги для "Охматдиту".

Про це ідеться у повідомленні Мінохорони здоров'я.

"В звʼязку з прийняттям рішення про проведення нового тендеру на поточний ремонт та внутрішнє опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу Охматдиту, скасовуються і супутні тендери, які були оголошені НДСЛ "Охматдит", — повідомили в МОЗ.

Зокрема, ідеться про тендер на послуги з виконання технічного нагляду за виконанням будівельних робіт на об’єкті на суму 5 215 000 грн, а також тендер на інженерно-консультаційні послуги за виконанням будівельних робіт на суму 9 350 000 грн. 

"Договори в рамках цих конкурсів НЕ підписано та підписуватись НЕ будуть", — наголосили в МОЗ. 

Напередодні "Наші гроші" повідомили про оголошення "Охматдитом" ще двох тендерів на інженерно-консультаційні послуги та технічний нагляд за виконанням ремонту фасаду та внутрішнього опорядження будівлі.

Договір на інженерно-консультаційні послуги планували укласти з ТОВ "Васеньов Інжиніринг" на 9,35 млн грн, а технічний нагляд буде здійснювати ТОВ "Ік-Проект" за 5,22 млн грн. 

Генеральним партнером розділу «Здоров'я» є медична мережа «Добробут». Компанія розділяє цінності LB.ua щодо якісної медичної допомоги, та не втручається у редакційну політику LB.ua. Усі матеріали розділу є незалежними та створеними відповідно до професійних стандартів.