ГоловнаЕкономікаБізнес

ФДМ продав 24 автостанції в Києві та області за 231 млн гривень

"Київпассервіс" продали компанії "Бастіон-Груп".

ФДМ продав 24 автостанції в Києві та області за 231 млн гривень
Фото: privatization.gov.ua

Фонд державного майна 4 березня провів успішний аукціон з продажу 99,99% акцій компанії "Київпассервіс", у власності якого шість автостанцій у Києві та 18 автостанцій у Київській області.

Про це йдеться на сайті "Prozorro.Продажі".

Підприємство з початковою вартістю 196 млн гривень під час аукціону вдалося продати за 231 млн гривень. Переможцем торгів стало ТОВ "Бастіон-груп", що належить бізнесменові Володимиру Івчуну.

"Київпассервіс" належать автостанції "Поділ" (вулиця Нижній Вал), "Дарниця" (проспект Гагаріна), "Полісся" (площа Шевченка), "Київ" (проспект Науки), "Південна" (вулиця Глушкова) і "Дачна" (проспект Перемоги) на території столиці.

Фото: privatization.gov.ua

Також компанія володіє автостанціями в 17 населених пунктах Київської області, в тому числі в Білій Церкві, Богуславі, Обухові.

Фото: privatization.gov.ua

Переможець аукціону повинен зберегти основний вид діяльності компанії - обслуговування наземного транспорту та діяльність автостанцій - упродовж щонайменше п'яти років у Києві і 15 років - в області. Також на нього покладені обов'язки погасити борги компанії і не скорочувати співробітників упродовж щонайменше шести місяців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram