ГоловнаЕкономікаФінанси

Два роки виповнилося міжнародному сервісу Credit-10

Два роки виповнилося міжнародному сервісу Credit-10

У грудні 2019 року відзначив дворіччя існування міжнародний інформаційно-аналітичний сервіс Credit-10. Компанія була створена 2017 року в Латвії.

На цей момент вона діє в 14 країнах, у тому числі в Данії, Фінляндії, Норвегії, Швеції, Румунії, Казахстані. З 2018 року сервіс допомагає взяти кредит онлайн в Україні.

Протягом 2019 року розвиток Credit-10 тривав — зокрема, його послуги стали доступними в Нідерландах, Іспанії, Мексиці та ПАР. Разом із тим на 15% збільшився і штат компанії.

Загальна клієнтська база «Кредит-10» за рік зросла на 273%, причому число користувачів безпосередньо українського відділення збільшилося на 310%.

Довідка про компанію

Credit-10 не видає позики безпосередньо і не є офіційним посередником у їх оформленні — він пропонує користувачам огляди фінансових компаній. Основні розділи на сайті дозволяють:

● оформити швидкий кредит у МФО;

● отримати банківську споживчу позику;

замовити кредитну карту онлайн.

Крім того, в кожному розділі можна використовувати пошук або систему фільтрів. Вони допомагають розсортувати кредитні продукти за ставкою, лімітом і можливим терміном договору.

Розміщені на сайті огляди включають:

● опис умов кредитування, в тому числі відзначається допустимість дострокового погашення боргу або відстрочки платежу;

● вимоги МФО або банку до клієнтів, включаючи необхідний пакет документів;

● інструкцію подачі заявки в ту чи іншу організацію;

● відомості про акційні пропозиції компанії, її бонуси та пільги.

Основну увагу Credit-10 приділяє швидким онлайновим позиками, але, крім того, на сайті можна знайти інформацію також про довгострокові банківські кредити, в тому числі споживчі та іпотечні, послуги розстрочки і позики під заставу цінних речей.

Команда сервісу уважно відстежує всі зміни на фінансовому ринку і своєчасно доповнює інформацію на сайті, а також звертає увагу клієнтів на нові різновиди кредитних продуктів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram