ГоловнаЕкономікаФінанси

Безвідсотковий кредит: як не потрапити в пастку

На сьогоднішній день в Україні зареєстровано 958 кредитних організацій, з яких понад 100 пропонують позики в режимі онлайн. Більшість компаній намагається дотримуватися здорової конкуренції та пропонує дійсно прозорі умови видачі грошей в борг.

Безвідсотковий кредит: як не потрапити в пастку

Однак є і такі, які під виглядом вигідної пропозиції навішують на позичальників надзвичайно жорсткі умови. Зокрема, в якості хитрощів застосовуються безвідсоткові кредити. Що ж насправді являє собою позика під 0%, і як не потрапити в пастку недобросовісних кредиторів?

Які хитрощі використовуються в шахрайських схемах?

Згідно із законодавством України, всі фінустанови повинні вказувати повну інформацію про свої послуги в договорах з клієнтами. Проте багато організацій знаходять спосіб завуалювати умови кредитування, які приносять їм чималу вигоду.

Зміна процентної ставки

Клієнт дійсно може отримати безвідсотковий кредит на певний пільговий період, однак після закінчення цього терміну комісія може бути значно вище обіцяної. Таким чином, вся вигода подібних пропозицій нівелюється.

Обов'язкова купівля страховки

Представники компаній завжди нав'язують оформлення страховки при укладанні угоди. Вартість оплати за неї невелика, проте це все одно спотворює суть безкоштовного кредиту. Страхування є обов'язковим лише при заставному кредитуванні.

Приховані платежі

Доволі часто недобросовісні компанії включають в договір комісії за видачу та обслуговування позики. Вони прописуються дрібним шрифтом або ледь виразними приміткам.

Немотивовані штрафи

Абсолютно всі кредитори застосовують штрафні санкції за прострочення платежу. Однак деякі компанії додають відповідні комісії до суми основного боргу, а це означає, що на неї будуть нараховуватися відсотки за позикою.

Де можна отримати безвідсотковий кредит без фінансових ризиків?

Незважаючи на те що шахрайське кредитування — досить поширене явище в Україні, більшість організацій намагається підтримувати хорошу репутацію на ринку. Однією з них є мікрофінансова компанія Miloan.

Тут можна отримати безвідсотковий кредит до 12000 грн. на термін до 30 днів з можливістю пролонгації на 3, 7 і 15 діб. МФО не використовує прихованих платежів та додаткових комісій. У цьому легко переконатися, якщо скористатися кредитним калькулятором. Сума, яка на ньому відображається, буде підсумковою до сплати.

Крім того, Miloan регулярно створює спеціальні пропозиції для постійних позичальників, зокрема, промокоди. Вони дозволяють знизити процентну ставку, збільшити термін або розмір кредиту.

Для оформлення запиту користувачам необхідно вказати лише дані паспорта та ІПН. Найчастіше розгляд заявок займає не більше 15 хвилин, протягом яких споживач вже може отримати необхідну суму на свою банківську картку.

Miloan — це європейська якість обслуговування та дійсно безвідсоткові позики!


Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram