ГоловнаЕкономікаДержава

Маркарова офіційно представила Верланова співробітникам податкової служби

Новий голова ДПС вважає, що служба готова до швидкої трансформації.

Фото: facebook/Державна фіскальна служба України

Колективу Державної фіскальної служби представили нового керівника Державної податкової служби України Сергія Верланова.

Про це повідомляє Державна фіскальна служба України.

Верланова представила сьогодні колективу фіскальної служби міністр фінансів України Оксана Маркарова. У вступній промові Маркарова зазначила, що головним завданням податкової служби має стати розвиток прозорих відносин з платниками податків.

У той самий час увага приділятиметься і розвитку самої служби, її співробітники повинні отримувати гідне матеріальне забезпечення і гідну заробітну плату.

Фото: facebook/Державна фіскальна служба України

Верланов зі свого боку зазначив, що ДПС "фактично за кілька кроків від старту" і готова до швидкої трансформації. За його словами, в останні роки рівень співпраці з бізнесом був досить високим, і податкова служба має намір покращувати рівень сервісу для всіх типів бізнесу.

Фото: facebook/Державна фіскальна служба України

Нагадаємо, 8 травня 2019 року Кабмін затвердив Сергія Верланова на посаду голови Податкової служби. Раніше він обіймав посаду заступника міністра фінансів. Новоспечений голова Державної податкової служби Сергій Верланов заявив, що 30% співробітників Державної фіскальної служби будуть переведені на роботу в Податкову службу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram