ГоловнаЕкономікаДержава

"Рівнетеплоенерго" відключило гарячу воду всім споживачам

У компанії накопичився величезний борг перед "Нафтогазом".

"Рівнетеплоенерго" відключило гарячу воду всім споживачам
Фото: Макс Требухов

ТОВ "Рівнетеплоенерго" з 1 травня відключило гаряче водопостачання всім споживачам. Відповідне повідомлення опубліковано на сторінці підприємства в Фейсбуці.

Відключення споживачів компанія пояснила великими боргами споживачів і "несподіваним підвищенням ціни на газ з боку "Нафтогазу" на 15%".

"З огляду на погіршення економічної ситуації на підприємстві ... з сьогоднішнього дня, після численних попереджень, централізоване гаряче водопостачання в місті припинено. Виняток становлять споживачі, які отримують гарячу воду від котелень. Це єдина поки можливість продовжувати підігрів води в міжопалювальний період", - сказано в повідомленні компанії.

"Рівнетеплоенерго" відзначає також, що відновлення гарячого водопостачання стане можливим після оплати боргів і перехід "необхідної кількості котелень на тверде паливо".

Обсяг боргу населення компанія не опублікувала. У попередніх публікаціях компанії наголошується, що заборгованість населення перевищує 200 млн гривень.

Нагадаємо, з сьогоднішнього дня в Україні знизилася ціна на газ для приватних споживачів - населення. Підвищення і зниження ціни для населення буде пов'язане з ринковими цінами на паливо і з ціною для промислових споживачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram