ГоловнаЕкономікаБізнес

Колишній "регіонал" Березкін продав агрохолдинг "Креатив"

Покупець одного з лідерів ринку олії та жирів поки що невідомий.

Колишній "регіонал" Березкін продав агрохолдинг "Креатив"
Станислав Березкин
Фото: genshtab.info

Засновники промислової групи "Креатив" вийшли зі складу акціонерів, повідомила в п'ятницю прес-служба групи. 80% олієекстракційного бізнесу, а також виробництво жирів, маргаринів і спредів у липні 2015 року перейшли до інших власників.

"Після вирішення низки загальних питань ми будемо продовжувати розвиток бізнесів, які залишилися в нашій структурі. Оскільки з олійним бізнесом тісно пов'язана назва «Креатив», цей бренд буде належати новим власникам. Хочеться побажати співробітникам «Креативу» всього найкращого і нових досягнень. У планах нашої команди - зосередити свої зусилля на розвитку структури та вдосконаленні процесів нової компанії. Попереду нові виклики та проекти, до яких ми готові, тому що, як і раніше, компанію очолюють компетентні та цілеспрямовані професіонали", - цитує Forbes Максима Березкіна, екс-голову наглядової ради промислової групи "Креатив".

Інформацію про нову компанію, створену екс-власниками "Креативу", також надасть прес-служба після завершення процесів реструктуризації бізнесу.

Серед претендентів на холдинг "Креатив" раніше називали лідера галузі - компанію Андрія Веревського "Кернел", а також бізнесмена Леоніда Юрушева.

Нагадаємо, основним власником "Креативу" раніше був Станіслав Березкін, екс-депутат від Партії регіонів. Максим Березкін - його син.

Група "Креатив" випускає олієжирову продукцію під ТМ "Сонола", ТМ "Делікон" і ТМ "Дивне".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram