ГоловнаЕкономікаДержава

МінАПК проведе інвестфорум у Лондоні

Україна покаже переваги інвестицій у своє сільське господарство.

МінАПК проведе інвестфорум у Лондоні
Фото: www.scm.com.ua

Міністерство аграрної політики та продовольства України та ЄБРР 15 вересня в Лондоні проведуть бізнес-форум "Інвестиції в сільське господарство і продовольство".

Як повідомляється на сайті МінАПК, захід відбудеться за спільним головуванням міністра аграрної політики і продовольства України Олексія Павленка і Жиля Меттеталя, директора Департаменту агробізнесу ЄБРР.

У форумі заплановано участь міжнародних інвесторів, представників банків і фінансових інститутів, а також членів уряду України, вітчизняних сільськогосподарських асоціацій та провідних агрокомпаній.

На бізнес-панелях буде продемонстровано інвестиційні можливості сільського господарства і продовольчого сектору України, а також обговорено шляхи підтримки вітчизняної аграрної галузі.

Нагадаємо, 15 липня прем'єри України і Британії домовилися про організацію спільного українсько-британського бізнес-форуму.

У середині липня у Вашингтоні відбувалася інвестиційна конференція Україна-США, на якій були присутні прем'єр Арсеній Яценюк та низка українських міністрів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram