ГоловнаКультура

HBO хоче зняти спецепізод "Друзів"

Переговори вже в процесі, однак угода ще далека від завершення.

HBO хоче зняти спецепізод "Друзів"

Стримінговий сервіс HBO Max веде переговори зі сценаристами серіалу "Друзі" і головними акторами про зйомки спеціального епізоду. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

За інформацією джерел видання, угода ще далека від завершення, і якщо все складеться успішно, то в ній братимуть участь усі шестеро головних акторів - Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лайза Кудроу, Метт Леблан, Метью Перрі і Девід Швімер, а також сценаристи Девід Крейн і Марта Кауфман.

HBO Max і продюсери WBTV відмовилися від коментарів.

На цей момент серіал "Друзі" транслюють на Netflix, однак незабаром він покине цей сервіс і за контрактом перейде на HBO Max, який планують запустити в 2020 році.

Джерела видання також повідомили, що WarnerMedia платила 85 мільйонів доларів на рік упродовж п'яти років, щоб повернути права на потокове мовлення "Друзям" для своєї власної платформи.

Зі свого боку, Netflix заплатив від 80 млн до 100 млн доларів, щоб тримати серіал на своїй платформі в 2019 році.

Нагадаємо, в серпні цього року творці телесеріалу "Гра престолів" пішли з НВО й уклали багаторічний контракт з Netflix на $200 млн.

Відзначають, що творці серіалу Девід Беніофф і Деніел Бретт Вайс також обговорювали співпрацю з Disney і Amazon, проте після тривалих переговорів вирішили приєднатися до Netflix.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram