ГоловнаКультура

Billboard роздав музичні премії 2019 року

Найкращим співаком став репер Дрейк, групою - Imagine Dragons.

Фото: Володар 12 нагород - канадський репер "Дрейк"

У ніч на 2 травня в американському Лас-Вегасі відбулася церемонія вручення премії Billboard Music Awards 2019 року.

Канадський репер Дрейк став лауреатом у 12 номінаціях. З огляду на його попередні нагороди, Дрейк став найбільш титулованим артистом в історії BBMA: він переміг у номінаціях "Найкращий виконавець", "Найкращий співак", "Найкращий реп-артист", "Найкращі продажі пісень" та інших.

Ще шість нагород отримала американська хіп-хоп-співачка Карді Бі. Вона була представлена в 18 номінаціях з 21, але отримала 4 нагороди - за пісню Girls Like You разом з групою Maroon 5.

Найкращим рок-виконавцем за версією Billboard Music Awards стала група Imagine Dragons, а найкращою виконавицею визнано Аріану Гранде.

Billboard Music Award — музична премія, що вручається американським музичним друкованим виданням Billboard за видатні досягнення артистів у музичних чартах і при комерційному просуванні їхньої творчості. Церемонія вручення премії вперше пройшла 1990 року, її проводили щорічно в грудні (до 2006 року), а з 2011 року - на початку травня. Одна з найбільших і престижних музичних нагород у США поряд з Grammy Awards і American Music Awards.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram