В Умані медеваку ПДМШ подарували Mitsubishi Pajero Wagon

Сьогодні в Умані голова та співзасновник Благодійного фонду АТО Олександр Олійник передав для потреб медичної евакуації Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова позашляховик Mitsubishi Pajero Wagon. Подарунок від волонтерів прийняв віце-президент ПДМШ із взаємодії зі Збройними Силами України та іншими збройними формуваннями Олександр Гагаєв.

За словами Гагаєва, Олійник разом з друзями придбав цей позашляховик і "поставив на хід". Передаючи автомобіль медикам-добровольцям, Олійник наголосив, що він вивозитиме поранених українських бійців. У свою чергу, віце-президент ПДМШ зауважив, що на війні гинуть не лише люди, а й автомобільна техніка, яка просто не витримує навантажень. "Цей подарунок для нас дуже сильна допомога – свіжа кров у нашу службу", – сказав він висловлюючи подяку.

У свою першу подорож на схід Mitsubishi Pajero Wagon поїде не порожняком – машину завантажили коробками з печивом від єврейської громади Умані.

Олександр Гагаєв також презентував ПДМШ колективу Уманської центральної районної лікарні. Він детально розповів про роботу медиків-добровольців у бригадах медичної евакуації, цивільних лікарнях і контрольних пунктах в'їзду-виїзду, про умови та правові підстави цієї роботи, про те, як записатися в добровольці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram