Віце-президент ПДМШ зустрівся з командувачем АТО

Учора відбулась чергова запланована зустріч віце-президента Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. Пирогова із взаємодії зі Збройними Силами України та іншими збройними формуваннями Олександра Гагаєва та командувача АТО генерал-лейтенанта Олександра Локоти. Під час зустрічі Гагаєв відповів на запитання командувача про діяльність групи медичної евакуації ПДМШ. Була обговорена та уточнена процедура оформлення документів, які легалізують перебування персоналу бригад медеваку в місцях дислокації військових частин.

"Такі зустрічі вже стали традиційними і носять консультативно-дорадчий характер, – розповів Олександр Гагаєв. – Було дуже приємно почути від пана генерала його особисті теплі відгуки про роботу медиків-добровольців на фронті. Зокрема приємно було почути й окремі теплі слова щодо організації роботи та роботи в цілому бригад медеваку ПДМШ".

Він також висловив особливу подяку Олександру Локоті за "сприяння у швидкому розплутуванні бюрократичного клубка та підтримку медичного добровольчого руху".

"Ми продовжуємо співпрацю із ЗСУ та традицію особистої співпраці з військовим керівним складом", – сказав Гагаєв.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram